/ Το έργο
/ Πληροφορίες

H Bee Cera δημιουργεί φυσικά καλλυντικά με κερί μέλισσας, εμπνευσμένα από τη μητέρα φύση. Το όραμα του brand είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά φυσικής προστασίας και φροντίδας για ένα όμορφο, υγιές και λαμπερό δέρμα.

Αυτό το όραμα κληθήκαμε να εμψυχώσουμε με τον νέο σχεδιασμό του branding, των συσκευασιών και του προωθητικού υλικού της Bee Cera. Να τονίσουμε την οργανική σχέση των προϊόντων της σειράς με τη φύση προβάλλοντας, ταυτόχρονα, όλα εκείνα τα στοιχεία που την ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Αρχικά, δημιουργήσαμε μια οπτική ταυτότητα με θηλυκό χαρακτήρα και minimal αισθητική. Στα χρώματα, επιλέξαμε pastel τόνους και αποχρώσεις που δίνουν στο κάθε προϊόν μια ξεχωριστή εικόνα, κάνοντάς το πιο αναγνωρίσιμο στο ράφι. Τα υλικά των συσκευασιών φροντίσαμε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον (γυαλί και ξύλο), σε απόλυτη αρμονία με την φυσική προέλευση του περιεχομένου τους και την εξ ορισμού αφοσίωση του brand στις περιβαλλοντικές ανάγκες της εποχής. Το tagline που επιλέξαμε για να μεταδόσουμε αποτελεσματικά το μήνυμα του brand είναι: «η λάμψη της φύσης στο δέρμα σας».

Με βάση το ανανεωμένο branding, σχεδιάσαμε μια σειρά από προωθητικά υλικά για την ενίσχυση της παρουσίας της Bee Cera στην B2B και B2C αγορά: 3D κατασκευές για βιτρίνες φαρμακείων, αυτοκόλλητα βιτρινών, αυτοκόλλητα τρόλεϊ, stand εδάφους και ταμείων, κουτιά προσφορών γνωριμίας, διαφημιστικά tote bags, sachets δειγμάτων κλπ.

Για την ψηφιακή παρουσία του brand, σχεδιάσαμε τη νέα ιστοσελίδα της Bee Cera σύμφωνα με όλες τις απαιτήσεις του σύγχρονου web και UX design. Παράλληλα, δημιουργήσαμε πλούσιο branded περιεχόμενο για τα social media της εταιρείας φωτογραφίζοντας τα προϊόντα της σειράς με styling που παραπέμπει στην εκάστοτε εποχή (χειμώνας, άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο). Στόχος ήταν να πετύχουμε μια κοινή αισθητική σε όλα τα post ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητα του brand στο feed του χρήστη.

Rebranding
Σχεδιασμός συσκευασίας
Έρευνα υλικών / περιέκτη
Art Direction
Molivi Design Studio-Bee Cera-bee cera νεανική κρέμα προσώπου και ορός προσώπου
Molivi Design Studio-Bee Cera-bee cera ενυδατική κρέμα
Molivi Design Studio-Bee Cera bee cera stemcell ορός και κρέμα προσώπου
Molivi Design Studio-Bee Cera-bee cera κεραλοιφή χεριών
Molivi Design Studio-Bee Cera-bee cera κρέμα σώματος

Το tagline που επιλέξαμε για το brand είναι: «η λάμψη της φύσης στο δέρμα σας».

Molivi Design Studio-Bee Cera bee cera συσκευασία
Molivi Design Studio-Bee Cera bee cera ντεμακιγιάζ, απολεπιστική κρέμα και μάσκα προσώπου με άργιλο