/ Το έργο
/ Πληροφορίες

Το Εργασία Μου είναι η πρώτη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για ανθρώπους με νοητική αναπηρία στην Ελλάδα. Είναι μια πρωτοβουλία του Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα που, μεταξύ άλλων, παρέχει υπηρεσίες ειδικής επαγγελματικής κατάρτισης, εύρεσης απασχόλησης και υποστήριξης.

Από εμάς, η ομάδα του ΕΕΑ Μαργαρίτα ζήτησε να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε το ergasiamou.gr με γνώμονα τους βασικούς χρήστες της πλατφόρμας και ιδιαίτερη έμφαση στην προσβασιμότητα και την ευκολία στην πλοήγηση, την ανάγνωση και τη χρήση. Στόχος τους ήταν το Εργασία Μου να λειτουργεί σε δύο κατευθύνσεις: οι υποψήφιοι εργαζόμενοι να βρίσκουν τη δουλειά που τους ταιριάζει, αλλά και οι υποψήφιοι εργοδότες να βρίσκουν τον εργαζόμενο με τα χαρακτηριστικά που αναζητούν.

Από την πρώτη στιγμή, στο molivi design studio αγκαλιάσαμε αυτή τη συνεργασία ως μια μοναδική ευκαιρία να στηρίξουμε το όνειρο του σωματείου να δημιουργήσει περισσότερες και στοχευμένες επαγγελματικές ευκαιρίες για τους συμπολίτες μας που τις έχουν στερηθεί. 

Ακολουθώντας τους σύγχρονους κανόνες προσβασιμότητας, καταλήξαμε σε ένα λιτό user-friendly design με easy-to-read κείμενα, έντονες αντιθέσεις στην τυπογραφία, διακριτή χρωματική παλέτα και περιγραφικές εικόνες. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια πλήρως προσβάσιμη ιστοσελίδα που είναι εύχρηστη και ευανάγνωστη από όλους και σε όλες τις συσκευές και οθόνες. 

Το αποτέλεσμα είναι μια φιλόξενη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας που καθοδηγεί βήμα-βήμα τον χρήστη στην ολοκλήρωση του σκοπού της επίσκεψής του με τη μικρότερη δυνατή βοήθεια.

«Ο επαγγελματισμός, η όρεξη για δημιουργία, η αμεσότητα στην επικοινωνία και το υψηλού περιεχομένου αποτέλεσμα είναι ορισμένα μόνο χαρακτηριστικά της ομάδας του molivi design studio. Η πρώτη πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για ανθρώπους με νοητική αναπηρία στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός. Η συνεργασία μαζί σας ήταν μια πραγματικά όμορφη εμπειρία!»

Δημήτρης Τουρλίδας | Τμήμα Υποστηριζόμενης Εργασίας, ΕΕΑ Μαργαρίτα

Branding
Σχεδιασμός ιστοσελίδας
Molivi Design Studio-Εργασία Μου Website εργασία μου website αρχική σελίδα
Molivi Design Studio-Εργασία Μου Website-εργασία μου website mobile ιστορίες επιτυχίας
Molivi Design Studio-Εργασία Μου Website-εργασία μου website mobile χρήσιμες πληροφορίες
Molivi Design Studio-Εργασία Μου Website εργασία μου website η ιστορία της Θέμιδος
Molivi Design Studio-Εργασία Μου Website εργασία μου website φόρμα επικοινωνίας

Όλοι έχουμε δικαίωμα στην εργασία!

Molivi Design Studio-Εργασία Μου Website-εργασία μου website φόρμα εργαζομένου