«Είμαστε περήφανοι για την συνεργασία μας με το design studio molivi για το σχεδιασμό της εταιρείας και του brand μας! Η ομάδα είναι πολύ ταλαντούχα! Ανυπομονούμε για την συνέχεια της συνεργασίας μας!«
Κάτια Στεφανάτου, Founder

 

BRIEF: Το Greece In The Box είναι μια νέα υπηρεσία subscription box η οποία φέρνει στην πόρτα μας αυθεντικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Δημιουργήθηκε με στόχο να αναδείξει τις μοναδικές γεύσεις της Ελλάδας και να στηρίξει την τοπική οικονομία. Συνεργάζεται κυρίως με μικρούς παραγωγούς και προωθεί επιλεγμένα παραδοσιακά και χειροποίητα προϊόντα υψηλής ποιότητας στο εξωτερικό.

PROJECT: Πηγή έμπνευσης για το λογότυπο αποτέλεσε το ίδιο το κουτί. Το σύμβολο του λογοτύπου απεικονίζει με αφαιρετικό τρόπο την κάτοψη του ανοιχτού κουτιού και των περιεχομένων του. Μέσα στο κουτί βρίσκεται ένα μπουκάλι, ένα ψάρι, δύο καρποί και η θάλασσα, σύμβολα που παραπέμπουν στην φυσικότητα των προϊόντων και στην ελληνική τους προέλευση. Το μοτίβο αποτελείται από τα σύμβολα του λογοτύπου και χρησιμοποιείται κυρίως στο κουτί καθώς και σε άλλες εφαρμογές του brand. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας ακολουθεί την ίδια αισθητική με έντονο το ανθρωποκεντρικό στοιχείο.

Δείτε την ιστοσελίδα εδώ: www.greeceinthebox.com

 


www.greeceinthebox.com