/ Το έργο
/ Πληροφορίες

Η ILLU Laboratories Hellas δημιουργησε την σειρά περιποίησης προσώπου ILLU με συνδυασμό πρώτων υλών από την ελληνική φύση και τεχνολογία αιχμής για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας τους.

Αναλάβαμε τη δημιουργία του brand με βάση τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τα σημεία διαφοροποίησής του. Ο στόχος ήταν να χτίσουμε βήμα-βήμα όλα τα απαραίτητα στοιχεία για ένα επιτυχημένο λανσάρισμα στην εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά της φροντίδας του δέρματος.

Ξεκινήσαμε σχεδιάζοντας τη στρατηγική branding, συγκεντρώνοντας πολύτιμες πληροφορίες μέσω έρευνας αγοράς και ανταγωνισμού και συζητώντας τα ευρήματά μας με την ομάδα της ILLU. 

Με βάση την προπαρασκευαστική δουλειά μας, δημιουργήσαμε το όνομα ILLU, εμπνευσμένο από τη λέξη «illuminate», ώστε να παραπέμπει διακριτικά στην υπόσχεση της σειράς για υψηλής ποιότητας φροντίδα και ασύγκριτη λάμψη. Κατόπιν, σχεδιάσαμε το λογότυπο, καθαρό και εκλεπτυσμένο, ενδεικτικό του premium χαρακτήρα του brand. Το ύφος του λογότυπου καθόρισε και το στιλ της οπτικής ταυτότητας, καθώς και των μελλοντικών προωθητικών εφαρμογών, έντυπων και ψηφιακών.

Για τις συσκευασίες, επιλέξαμε μια μίνιμαλ προσέγγιση, αλλά με δύο ιδιαίτερες πινελιές. Στην εξωτερική πλευρά, το λογότυπο εκτυπώθηκε με χρυσοτυπία. Εσωτερικά, τυπώσαμε μερικές ακτίνες φωτός για να υποδηλώσουμε τη λάμψη που χαρίζει το προϊόν. Τέλος, δημιουργήσαμε μια σειρά από προωθητικά υλικά (φωτογραφίες, video, φυλλάδιο, ψηφιακή παρουσίαση) συνεπή με την οπτική ταυτότητα και στρατηγική του brand.

Brand strategy
Brand naming
Logo design
Packaging design
Art direction
Molivi Design Studio-ILLU
Molivi Design Studio-ILLU
Molivi Design Studio-ILLU-
Molivi Design Studio-ILLU-
Molivi Design Studio-ILLU
Molivi Design Studio-ILLU
Molivi Design Studio-ILLU
Molivi Design Studio-ILLU