/ Το έργο
/ Πληροφορίες

Η Vosemberg-Vretos Law Firm είναι μια από τις κορυφαίες ελληνικές δικηγορικές εταιρείες με μακρά ιστορία και ηγετική θέση στον τομέα της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Κλείνοντας τα 60 χρόνια λειτουργίας της, η εταιρεία ανέθεσε σε εμάς να δημιουργήσουμε το νέο της branding με γνώμονα δύο βασικούς πυλώνες: την μακρόχρονη εμπειρία και την συνεχή εξέλιξή της. Πρώτο μας μέλημα ήταν να σχεδιάσουμε μια οπτική ταυτότητα με διαχρονική αισθητική που αποπνέει κύρος και ταιριάζει απόλυτα στο ειδικό βάρος της Vosemberg-Vretos Law Firm. 

Για το νέο λογότυπο, επιλέξαμε την τυπογραφική προσέγγιση σε αυστηρό ύφος. Σχεδιάσαμε ένα μαύρο διπλό «V» με χαρακτηριστικά κλασικής serif γραμματοσειράς, τα οποία συνδέουν το brand με την ιστορία του και δίνουν στην εικόνα του τη διαχρονικότητα και τη στιβαρότητα που της αρμόζει. Για την απεικόνιση του ονόματος και της ιδιότητας της εταιρείας στο λογότυπο, επιλέξαμε μια σύγχρονη λιτή γραμματοσειρά, η οποία υποδηλώνει την εξέλιξη του brand τοποθετώντας την οπτική ταυτότητά του στο σήμερα.

Επόμενο βήμα ήταν να επιλέξουμε χρώματα και υλικά που εξασφαλίζουν μια αισθητική ισορροπία με το αυστηρό λογότυπο. Για τις κάρτες, τα επιστολόχαρτα και τους φακέλους της εταιρείας χρησιμοποιήσαμε μια υπόλευκη χρωματική παλέτα. Στις υπόλοιπες εφαρμογές (σημειωματάρια, στιλό κλπ.) χρησιμοποιήσαμε ζεστές γήινες αποχρώσεις. Για τις έντυπες εφαρμογές της εταιρείας επιλέξαμε ένα χαρτί με ματ όψη και ανάγλυφη υφή.

Σχεδιασμός λογοτύπου
Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας
Σχεδιασμός εταιρικής κάρτας
Molivi Design Studio-Vosemberg-Vretos Law Firm-vosemberg vretos law firm εταιρική κάρτα
Molivi Design Studio-Vosemberg-Vretos Law Firm-vosemberg vretos law firm εταιρική κάρτα

Σχεδιάσαμε ένα λογότυπο που συνδέει το χθες με το σήμερα του brand.

Molivi Design Studio-Vosemberg-Vretos Law Firm vosemberg vretos law firm εταιρική ταυτότητα
Molivi Design Studio-Vosemberg-Vretos Law Firm vosemberg vretos law firm εταιρική ταυτότητα