/Το Studio

Είμαστε το molivi design studio, ειδικοί στο branding & design.

Δημιουργία

Κάθε συνεργασία είναι μια αφορμή να μοιραστούμε την αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε, να εμπνευστούμε και να εμπνεύσουμε. Από την πρώτη μας μακέτα (το μακρινό 1987), συνεχώς εξελισσόμαστε και γινόμαστε πιο αποτελεσματικοί σε όλες τις υπηρεσίες μας.

1

Συνεργασία

Η πείρα μας έχει διδάξει να δουλεύουμε ομαδικά και να χτίζουμε σχέσεις που είναι εποικοδομητικές και ειλικρινείς. Στη συνεργασία μας, είστε μέλος της ομάδας. Δουλεύουμε μαζί σε κάθε στάδιο, ώστε το αποτέλεσμα να εξυπηρετεί πλήρως τους στόχους σας.

2

Αποτελεσματικότητα

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου και δυναμικού brand. Μαζί, οραματιζόμαστε, δημιουργούμε και αναπτύσσουμε στοχευμένες δημιουργικές λύσεις οπτικής και λεκτικής επικοινωνίας που ταυτίζονται με τη στρατηγική σας.

3
/Έτος ίδρυσης
1987
/Τοποθεσία
Αθήνα, Ελλάδα

Συνεργαζόμαστε με μεγάλες και μικρές εταιρείες, startups, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ιδιώτες από όλους τους επιχειρηματικούς τομείς.

Επιλεγμένοι Πελάτες

Nespresso, Βιολογικό Χωριό, Diana Shipping Services, Bee Cera, Κουλουράδες, Monakrivo, ΕΕΑ Μαργαρίτα, Helmepa, Menarini Hellas, Eriza Organic Products, Vosemberg-Vretos Law Firm, Συλλογή Πλούσσου, Vioryl, Oino Shipbrokers, Logiscoop, Incommon, Gilead, Nestlé