/ Υπηρεσίες

Branding
Packaging
Print
Digital

Στο molivi design studio πιστεύουμε στην καλή συνεργασία και την ενεργή συμμετοχή σας.

Δουλεύουμε πάντα με σεβασμό στις διαφορετικές απαιτήσεις κάθε project και με προσήλωση στους στόχους κάθε συνεργάτη. Στηρίζουμε την ενεργή συμμετοχή σας σε όλα τα στάδια του project, από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωσή του. Μαζί, οραματιζόμαστε, δημιουργούμε και αναπτύσσουμε το δικό σας ξεχωριστό brand.

1

Γνωριζόμαστε

Στην πρώτη μας συνάντηση γνωριζόμαστε καλύτερα, συγκεντρώνουμε τις απαραίτητες πληροφορίες, καταγράφουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες και ορίζουμε τους βασικούς στόχους. Έχοντας συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, ετοιμάζουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση με το ακριβές χρονοδιάγραμμα και το συνολικό κόστος του project. 

2

Ερευνούμε

Μελετάμε προσεκτικά και κατανοούμε πλήρως την επιχείρησή σας, το κοινό στο οποίο στοχεύετε και την αγορά στην οποία δραστηριοποιείστε. Έχοντας αναπτύξει μια ολοκληρωμένη εικόνα, χαράζουμε τη στρατηγική που θα καθορίσει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουμε και θα συμβάλει στην επιτυχία σας.

3

Σχεδιάζουμε

Με βάση τη στρατηγική που έχουμε χαράξει, σχεδιάζουμε τις κατάλληλες λύσεις που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Για ένα άρτιο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, θέτουμε όλη την εμπειρία, τη δημιουργικότητα, την υψηλή αισθητική και την τεχνογνωσία μας στην υπηρεσία του brand σας. 

4

Υλοποιούμε

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, ξεκινάμε να δίνουμε ζωή σε όλα όσα έχουμε οραματιστεί μαζί. Από εδώ και πέρα, αναλαμβάνουμε πλήρως την παραγωγική διαδικασία μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας. Μπορούμε, επίσης, να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του έργου μαζί με τους δικούς σας συνεργάτες.