/ Υπηρεσία

Digital

Τα digital μέσα συνδέουν άμεσα ένα brand με το κοινό του. Μια άρτια ιστοσελίδα ή ένα καλά δομημένο e-shop μετατρέπουν τη μονόδρομη επικοινωνία σε αλληλεπίδραση.

Στο molivi design studio, σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με σύγχρονη τεχνολογική υποδομή και λειτουργικότητα. Στον ψηφιακό κόσμο, η εμπειρία του χρήστη ταυτίζεται άμεσα με το brand και είναι σημαντικό να είναι ευχάριστη και ομαλή από κάθε άποψη. Στόχος μας είναι η ψηφιακή παρουσία του brand να χαρακτηρίζεται τόσο από καλαισθησία όσο και από ευκολία στη χρήση και την περιήγηση.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε εξατομικευμένες λύσεις, ξεκινώντας από τη διαμόρφωση της αρχιτεκτονικής της ιστοσελίδας και τη δημιουργία του απαραίτητου περιεχομένου (κειμενογράφηση, εικονογράφηση, φωτογράφιση). Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε μια ιστοσελίδα με άρτιο user experience (UX) και user interface (UI) που θα αναδείξει την επιχείρησή σας. 

Το αποτέλεσμα για το brand σας είναι κάτι παραπάνω από ένα website. Είναι μια ξεχωριστή branded digital εμπειρία που ο χρήστης θέλει να ξαναζήσει.

Στρατηγικη
Αρχιτεκτονικη ιστοσελιδαΣ
ΣχεδιασμοΣ ιστοσελιδαΣ
Αναπτυξη ιστοσελιδαΣ
Δημιουργια περιεχομενου

Σχετικά έργα

Branding
Packaging
Print